U bent hier: Home / Diensten

Diensten Kapsalon Pique

Knippen

knippen Zoals bij iedere kapsalon kunt u zich bij ons laten knippen. Welke haarstijl u ook heeft, ons enthousiast en ervaren team zorgt ervoor dat u weer helemaal goed voor de dag komt. Heeft u een feest of misschien een belangrijke sollicitatie? Onze kapsalon te Rotterdam voorziet u van een stijlvol kapsel waarmee u met opgeheven hoofd de wereld tegemoet gaat. Een goede coupe zorgt voor zelfvertrouwen. Dit geldt vaak voor dames, maar is ook voor heren een belangrijk punt van aandacht. Gun uzelf een kapsel waar u zich prettig en zelfverzekerd bij kunt voelen.

Kleuren

Kleuren Is uw haar toe aan een goede wasbeurt? Dan kunt u vrijwel direct bij ons terecht. Haar moet goed verzorgd worden, en wij hebben de producten waar uw haar weer stevig en gezond van wordt. Uiteraard voor dames, maar ook voor heren zijn er tal van mogelijkheden. Dit geldt ook voor de diverse kleuringen die wij voor u hebben. Elke kleur die u zich maar kunt voorstellen kunnen wij voor u aanbrengen. Het geeft uw haar weer glans, maakt het zacht en geeft het een gezond uiterlijk.

HairExtensions

Extensions De mensen in uw omgeving herkennen op het eerste gezicht, dat u daarvan meer dan genoeg bezit. Met extensions van Great Lengths maakt u in de meest korte tijd een sprong in dit adembenemend mooie leven. Daar gearriveerd geniet u de onverslaanbare voordelen van de originele extensions. Steeds meer vrouwen vervullen hun grootste wens van langer en voller haar. Steeds meer klanten kunnen de meest fantastische stylings dragen, omdat zij door de haarverlenging en haaraanvulling van Great Lengths de hiervoor benodigde haarconditie bezitten.

Make-Up

Make-Up Heeft u zin in een gezellige avond, waar u ook nog wat van opsteekt! Je kunt deelnemen met bijvoorbeeld een stel leuke vriendinnen, je collega's, je buurvrouw, of je zus en eventueel zelfs je (schoon)moeder. Alles is dus mogelijk bij Pique Hairstyling & Visagie... Wij leren u bijvoorbeeld hoe u het beste uw huid kunt reinigen en hoe u een mooie, en het best bij u passende make-up op kunt zetten.Deze Make-Up avonden zijn op woensdag tussen 19.00 en 21.00 uur. Voorwaarde is wel dat er minimaal 3 en maximaal 6 personen deelnemen.

Bruid & Visagie

bruid Pique Hairstyling & Visagie verzorgt graag jouw bruidskapsel en bruidsmake-up op de meest bijzondere dag van je leven. Op deze zeer speciale dag willen wij er graag voor zorgen dat je zult stralen! Een goede keuze om je make-up en bruidskapsel te laten verzorgen door een professional. Ook kunt u bij ons terecht voor een mooie avond make-up voor iedere speciale gelegenheid.

Pique's Openingstijden

  • Maandag                      09:00-17:00      
  • Woensdag                    09:00-17:00
  • Donderdag                   09:00-21:00
  • Vrijdags                       09:00-21:00
  • Zaterdag                      09:00-16:00
  • Dinsdag en Zondag         gesloten

Pique's Contactgegevens

  • Rozenlaan 17a, 3051LJ, Rotterdam
  • +31 10 848 50 44
  • +31 6 0000 0000